Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang, daarom zijn de groepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Tally Opbroek - docent, MfN-registermediator
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty Karman - operationeel directeur en trainingsacteur
Vorige slide
Volgende slide

Opname video assessment met professionele acteurs

Nadat je de basis mediator opleiding met goed gevolg hebt voltooid ben je weer een stapje dichter bij je MfN-registratie. Als je je theorietoets bij examenbureau Mediationtoets hebt gehaald is het tijd voor je assessment. Dat kan je op twee manieren doen: via een live assessment of een video assessment. Gaat je voorkeur uit naar een video assessment, dan kan je daarvoor bij ons terecht. 

Tijdens de video-opname van je assessment laat je in een casus van 40 minuten je mediationvaardigheden en -technieken zien. Je cliënten zijn professionele acteurs die ook tijdens de live assessments van Mediationtoets acteren.

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat je slaagt maar doen er wel alles aan om die kans zo groot mogelijk te maken. Daarom werken we professionele trainingsacteurs én gebruiken we hoogwaardig opnamemateriaal.

Een opnamedag gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Studie-informatie Video assessment

Het video assessment vindt plaats in onze spreekruimte aan de Bergerdensestraat 25a 1 in Bemmel. Er vinden die dag meerdere opnames plaats. Nadat voldoende deelnemers zich hebben gemeld, ontvang je een bericht met praktische informatie en de tijd waarop jouw opname start.

Om deel te kunnen nemen aan de opnamedag video assessment moet je de basis mediationopleiding met goed gevolg hebben afgerond. Je kunt de video insturen nadat je bent geslaagd voor de theorietoets.

De investering voor de opname van het video assessment onder begeleiding van een instituut assessor en met behulp van professionele acteurs bedraagt € 750,00. Deelnemers aan onze basisopleiding ontvangen een korting van € 100,00 en betalen dus € 650,00.

Een opnamedag gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Datum in overleg.

Tijdens de opleiding krijg je uitsluitend les van ervaren mediators. Maak alvast kennis met ons docententeam. 

mr. Marjolein Melkman
MfN-registermediator en jurist, gespecialiseerd in familiezaken. Daarnaast is zij gecertificeerd Kindbehartiger bij de Beroepsorganisatie Kindbehartiger. Marjolein heeft jarenlangeervaring als docent en hanteert een praktische en enthousiaste stijl. Zij is tevens instituutsassessor bij INTOP.

mr. Sjef van Erp
Heeft na 25 jaar notariaat de ommezwaai gemaakt naar het mediatorsvak. Is MfN-registermediator, geaccrediteerd familie-mediator en houdt praktijk in Monnickendam met het accent op scheidingen en nalatenschappen. Kenmerkend is zijn praktijkgerichtheid op basis van “learning bij doing” en zijn interactieve stijl.

Nasla Wevers
MfN-registermediator, gespecialiseerd in familiezaken. Nasla komt uit de sociale hoek, met maatschappelijk werk en psychologie als achtergrond. Nasla is nuchter en enthousiast en wil graag het beste in de studenten naar boven halen. Ze is tevens instituut assessor bij INTOP.

Henk Karman
Directeur en docent aan de Academie voor Mediationopleidingen. Henk houdt zich fulltime bezig met mediation. Als docent en als MfN-registermediator. Hij specialiseerde zich op de gebieden Burenruzies, Familiemediation, Arbeid en zakelijke geschillen en Mediation in Strafzaken. Daarnaast is hij rechtbankmediator in Arnhem en Zutphen en bestuurslid van de stichting Sportmediation. Voor exameninstituut Intop treedt hij op als instituut assessor. Maatschappelijk is Henk betrokken als bestuurslid van de Stichting Vlinderkind.

Aanmeldformulier Opname video assessment ca. 1,5 uur | € 750 of € 650 voor oud-deelnemers

Betreft het een zakelijke aanmelding? Vul dan hierna de zakelijke gegevens in.

Video Assessment

video-opname: € 750
oud-deelnemers: € 650