Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang, daarom zijn de groepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Tally Opbroek - docent, MfN-registermediator
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty Karman - operationeel directeur en trainingsacteur
Vorige slide
Volgende slide

Over ons

Tijdens de basis mediationopleiding maak je kennis met ons volledige docententeam!

En dat is nogal wat want ons team, het fundament van de Academie voor Mediationopleidingen, bestaat uit maar liefst zeven bedreven en bevlogen MfN-registermediators die al jaren vol passie het mediationvak uitoefenen binnen de door de MfN en het ADR aangegeven lijnen maar tóch allemaal op hun eigen manier.

Bij ons word je de mediator die je BENT

Alle docenten hebben hun eigen aanpak en beleving van mediation en weten op inspirerende wijze de theorie te koppelen aan hun praktijkervaring. Dat maakt dat je het mediationvak in zijn volle omvang en in alle kleuren aangereikt krijgt en geeft je de mogelijkheid om je eigen stijl te ontdekken en te ontwikkelen om zo de mediator te worden die je BENT. En dat zijn de beste mediators! Want wij geloven dat werken vanuit authenciteit leidt tot de mooiste aansluiting bij je cliënten. Je haalt geen trucjes uit en neemt geen rol aan maar bent volledig jezelf en hebt daarom maximale aandacht voor jouw cliënten. En dat is nodig aangezien een conflict zelden is wat het lijkt. Er zijn altijd onderliggende lagen die de wortels vormen voor de problemen die zijn ontstaan.

Onze docenten nemen je mee in het mediationproces en leren je een veilige en gelijkwaardige setting te creëren waarbinnen cliënten zich centraal voelen staan en de vrijheid ervaren hun onderliggende lagen te onthullen en bespreekbaar te maken: dé basis voor duurzame oplossingen.

Ook na de opleiding staan we voor je klaar, je hele mediatorsleven lang

Als (beginnend) mediator sta je nog wel eens voor uitdagingen en voel je je wellicht soms onzeker. Weet dat wij er niet alleen tijdens de opleiding voor je zijn maar óók daarna. Onze zorg stopt niet na het volgen van een van onze opleidingen. Dit betekent dat je voor al je vragen contact met ons kunt opnemen. Je hele mediatorsleven lang!

We houden niet van opscheppen maar we hébben nu eenmaal wat voordelen

Daar zetten we er graag een aantal van voor je op een rij:

  • Onze geaccrediteerde basis mediationopleiding duurt slechts zes dagen en heb je binnen drie weken afgerond.
  • Tijdens de basis mediationopleiding maak je kennis met maar liefst zeven inspirerende docenten die jou een breed en volledig perspectief op het mediationvak geven.
  • Onze prijzen zijn “all inclusive” dus geen financiële verrassingen achteraf
  • We houden de groepen klein en er zijn altijd twee docenten aanwezig dus maximale aandacht.
  • De opleidingen vinden plaats op een betoverende locatie waar je je volledig kan toeleggen op het worden van mediator.
  • Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen.
  • We staan je altijd bij met raad en daad; je hele mediatorsleven lang!