Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang, daarom zijn de groepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Tally Opbroek - docent, MfN-registermediator
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty Karman - operationeel directeur en trainingsacteur
Previous slide
Next slide

Mediator nodig?

Mediation is dé manier om een conflict op te lossen. Snel, voordelig maar bovenal duurzaam!

Heb je een conflict of ga je scheiden? Dan is mediation dé manier om te komen tot een oplossing: snel, voordelig én duurzaam. Het is een vorm van conflictbemiddeling waarbij jij en de andere partij(en) begeleid worden naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. De mediator is een onafhankelijke derde, onpartijdig en niet (ver)oordelend en zorgt ervoor dat de communicatie tussen partijen weer op gang komt.

Mediation leent zich voor vrijwel elk type probleem:

  • echtscheidingen
  • familiekwesties
  • burenruzies
  • zakelijke conflicten
  • arbeidsgeschillen
  • conflicten tussen burgers en overheid
  • geschillen in de sport

Na een succesvolle mediation (in meer dan 80% van de mediations lukt dit!) zijn alle partijen winnaar en is de relatie vaak verbeterd of zelfs hersteld. Dat is anders dan in de rechtspraak, waarbij de rechter een bindende uitspraak doet die doorgaans voor minstens één van de partijen teleurstellend is.

De MfN-registermediators van de Academie voor Mediationopleidingen zijn beschikbaar voor alle denkbare vormen van mediation en zijn in heel Nederland werkzaam. Ook omdat hun roots bij onze Academie liggen, staan wij garant voor een deugdelijke aanpak van het mediationtraject door onze mediators. Zij zijn allen specialisten in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen op zo’n manier dat de partijen weer echt naar elkaar kunnen luisteren zodat gewerkt kan worden naar een voor iedereen acceptabele en bestendige oplossing. En dat alles in een veilige omgeving. Het is voorwaarde dat beide partijen vertrouwen hebben in de mediator. Daarom vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats waarna je kan beslissen of mediation iets voor jou is en of de mediator je aanspreekt.

Wil je weten wat de MfN-registermediators van de Academie voor Mediationopleidingen voor jou kunnen betekenen? Vul dan het volgende formulier in, dan nemen we snel contact met je op.

Mediator nodig?

Vul dan onderstaand formulier in!