Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang, daarom zijn de groepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Tally Opbroek - docent, MfN-registermediator
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty Karman - operationeel directeur en trainingsacteur
Vorige slide
Volgende slide

Vraag een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek aan!

Je wilt mediator worden maar hebt nog vragen over de inhoud van de opleiding of over het mediationvak. Misschien boeit het vak je enorm maar twijfel je of het bij jou past. En wellicht wil je gewoon graag kennismaken om sfeer te proeven; zeker niet onbelangrijk!

Wat de reden ook is, je bent bij ons van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dat kan zowel telefonisch als “live”, wat jouw voorkeur heeft. Vind je het fijn om ons te ontmoeten, dan spreken wij graag met je af op een van onze opleidingslocaties, dan heb je ook alvast een beeld van de omgeving. 

Kortom: wil je informatie over een van onze opleidingen en/of kennis met ons maken? Laat dat dan weten, bel (085) 2010292 of laat je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op.  

Aanmeldformulier Vrijblijvend informatiegesprek