Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang, daarom zijn de groepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Tally Opbroek - docent, MfN-registermediator
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty Karman - operationeel directeur en trainingsacteur
Vorige slide
Volgende slide

Assessment training

Voor deelnemers aan de Basis mediationopleiding

De assessment training is onderdeel van de Basis mediationopleiding en vindt plaats op de dinsdag ná de zes opleidingsdagen.

Studie-informatie Assessment training

Tijdens deze gezamenlijke training nemen we diverse assessment gerelateerde onderwerpen door waaronder het Beoordelingsinstrument van examenbureau Mediationtoets  zodat je weet waar op gelet wordt tijdens het praktijkexamen en besteden we aandacht aan het starten van een eigen mediationpraktijk: hoe pak je dat aan en wat komt er allemaal bij kijken om er een succes van te maken? Uiteraard kan je vragen stellen over zaken waar je nog wat meer over wilt weten of die je lastig vindt.

Ook oefen je een casus waarbij trainingsacteurs jouw cliënten zijn. We starten met de opening (handig om deze van te voren nog even te oefenen!) waarna je gaat exploreren en zo je technieken en vaardigheden kan laten zien. Na de casus krijg je uiteraard feedback en -indien nodig- advies.

De assessment training is onderdeel van onze basis mediationopleiding. Om deel te kunnen nemen dien je je te hebben aangemeld voor de Basis mediationleiding.

De assessment training vindt plaats op de eerste dinsdag na afronding van de zes opleidingsdagen van de basis mediationopleiding.

Studiebelasting
We vragen je om voorafgaand aan de assessment training het beoordelingsinstrument van Mediationtoets door te nemen.

 

De assessment training is onderdeel van de Basis mediationopleiding; er worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht.

13 december van 9:00-11:30 theorie online, 20 december vanaf 9:30 praktijk in Bemmel

mr. Marjolein Melkman

mr. Sjef van Erp

Nasla Wevers

Henk Karman

Aanmeldformulier Assessment training