Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Een inspirerende locatie in een betoverende
omgeving waar jij je volledig kunt concentreren.
Landgoed Groot Warnsborn - de kers op de taart
Alle kennis en energie binnen onze Academie is erop gericht jou passievol op te leiden en intensief te begeleiden. Dit om van jou een krachtig en gewaardeerd mediator te maken.
Henk Karman - docent, MfN-registermediator en directeur
Wij bieden jou een veilige en energieke omgeving waarbinnen jij je vrij voelt het maximale uit jezelf te halen.
Marjolein Melkman - docent en MfN-registermediator
Je maakt bij ons veel vlieguren om je klaar te stomen voor de praktijk van morgen. Het wordt intensief, maar vooral ook heel leuk!
Sjef van Erp - docent en MfN-registermediator
Wij geven je graag onze persoonlijke aandacht en diepgang daarom zijn de opleidingsgroepen klein en zijn er altijd twee docenten aanwezig.
Daphne Sleijpen - docent en MfN-registermediator
We leren je hoe je een veilige setting kunt creëren, waarin clienten zichzelf centraal voelen staan om van daaruit meer begrip naar elkaar te kunnen opbrengen.
Jeanne Mulder - docent en MfN-registermediator
Ook na de opleiding staan wij je graag bij met raad en daad. Je hele mediatorsleven lang!
Laura Mazzoni - docent en MfN-registermediator
Onze docenten zijn elk specialist op een specifiek terrein binnen het vak van mediation, zodat jij maximaal diepgaand en vanuit diverse invalshoeken opgeleid wordt.
Nasla Wevers - docent en MfN-registermediator
Ook praktische aangelegenheden regelen we graag zorgvuldig voor jou zodat jij jouw koers optimaal kunt richten op het worden van mediator.
Kitty ter Beest - operationeel manager
Vorige slide
Volgende slide

10 redenen om te kiezen voor de mediation basisopleiding bij Academie voor Mediationopleidingen

Elk mens heeft zijn of haar eigen stijl. Bij de Academie voor Medationopleidingen word je opgeleid om mediation uit te voeren in de stijl die bij jou past. Maar ook met aandacht en deskundigheid.  Want dat is het meest krachtig en natuurlijk. Je start je carrière als MfN registermediator altijd met een basisopleiding mediation bij een geaccrediteerde opleider. De Academie voor Mediationopleidingen is opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland, maar we beschikken over nog meer accreditaties en registraties.

AANMELDEN ONLINE INFOAVOND

Betrouwbare opleider

Wij zijn opgenomen in het ADR International Register, we zijn CRKBO geregistreerd, lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en aangesloten bij de vereniging arbeidsmediators Nederland. Met deze keurmerken geven we aan dat wij aan alle belangrijke kwaliteitseisen voldoen en dat we een betrouwbare opleider zijn. Maar is zijn nog minstens 10 redenen te benoemen om je opleiding te starten aan onze Academie. 

#1 – Wij zijn de nummer 1 opleiding voor toekomstige mediators. Met een 6-daagse opleiding om zelfstandig erkend MfN mediator te worden. 

#2 – Met de basisopleiding bieden wij je de eerste stap voor het voeren van de titel MfN-mediator. Dit is een beschermde titel, die niet zomaar gevoerd mag worden. 

#3 – We werken met kleine opleidingsgroepen die altijd begeleid worden door 2 docenten. Dankzij deze kleinschalige groepen hebben we aandacht voor jouw individuele ontwikkeling en stijl.

#4 – Een gevarieerd opleidingsaanbod waarbij we theorielessen met praktijkvoorbeelden en oefensessies met acteurs afwisselen. Zo bereiden we je goed voor op het schriftelijke examen en het assessment. 

#5 – Onze ervaren docenten hebben allen een eigen praktijk en zijn MfN-gecertificeerd. Zij zijn volop actief met mediaton en binnen verschillende specialistische gebieden. 

#6 – Wij bieden meer lesstof en onderwerpen dan de branche adviseert. Dit zorgt voor nog meer verdieping en onderscheid ten opzichte van andere opleiders. Je beschikt over meer kennis.

#7 –  Om je voor te bereiden op het landelijke examen, de laatste stap die je moet nemen om MfN mediator te worden, verzorgen wij assessmenttrainingen.

#8 – Onze opleiding heeft altijd een hoog slagingspercentage bij de landelijke MfN-examens.

#9 – Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Je hebt bijna elke maand kans om je opleiding te starten.

#10 – Je volgt de opleiding(en) op Landgoed Groot Warnsborn. Een prachtige locatie midden in de natuur. Raak geïnspireerd in een omgeving waar je omringt wordt door bos en vogels. Weg van de alledaagse omgeving en hectiek

MELD JE AAN VOOR DE OPLEIDING

De basis mediationopleiding met goed gevolg afgerond?

Dan kun je aansluitend starten met een specialisatie op het gebied van familiemediation of arbeidsmediation. Je hoeft hiervoor dus niet eerst geaccrediteerd MfN mediator te zijn. Deze accreditatietitel moet je behalen, maar dat mag ook gedurende je specialisatieperiode.

Tevreden deelnemers

Al  heel wat jaren leiden we mensen op om mediator te worden. Zij kijken positief terug op de basisopleiding. Het overgrote deel is daadwerkelijk MfN registermediator geworden. Met de opgedane kennis zijn zij werkzaam binnen grote(re) organisaties op HR-afdelingen, bij rechtbanken of advocatenkantoren. Het komt ook zeer regelmatig voor dat een eigen mediationpraktijk gestart wordt. Onze (ex-)deelnemers vertellen ons verhaal. Elk op een eigen manier en vanuit hun hart.

“De opleiding heeft mij de methodieken geleerd, maar meer nog het zelfvertrouwen gegeven om de stap naar de start van een eigen praktijk te maken.”

BEKIJK VERHALEN VAN TEVREDEN DEELNEMERS

Investering mediation basisopleiding

De investering in de mediation basisopleiding is tweeledig. Je investeert tijd in de opleiding. De basisopleiding heeft een duur van 6 hele dagen, verspreid over 3 weken. Je ontvangt gedurende de opleiding ook een aantal thuiswerkopdrachten, die goed te combineren zijn met een baan en andere (sociale) bezigheden.

De financiële investering voor het worden van MfN mediator bedraagt € 4.250,- voor deelnemers die vanuit hun werkgever de opleiding volgen. Voor de werkgever zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Particuliere deelnemers aan de opleiding betalen € 3.950,-.

Dit bericht delen