Geschiedenis

douweIn 1987 is Douwe Mulder begonnen met een opleidingsinstituut onder de naam ‘About Time Institute’. Deze organisatie bevond zich op landgoed Nyenrode en hield zich bezig met Change Management en Conflict Management.

In 2000 is Douwe begonnen met het geven van Mediationopleidingen onder de naam ‘Het Mediationhuis’. Er werden opleidingen gegeven over arbeidskwesties, scheidingen, familiezaken en commerciële geschillen. In 2002 werd dit opleidingsinstituut geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut (NMI, voorloper van het MfN).

In 2005 verhuisde het opleidingsinstituut naar landgoed Nijenhuis in Diepenheim. Vanaf Villa Peckedam leerde Douwe samen met zijn bevlogen docententeam maandelijks een groep mensen het mediationvak. In december 2016 overleed hij geheel onverwachts.

Begin 2017 werd het opleidingsinstituut en daarmee het gedachtengoed van Douwe overgenomen door compagnons Peter Jacobsen en Henk Karman. Omdat Villa Peckedam aan een grote renovatie toe was is toen besloten de mediationopleidingen vanaf een andere locatie te verzorgen; Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

Basis-Mediationopleiding-button

FMO-0518

SZ-ntb

VA

banner-vlinderkind

 

logo-MfN-familiemediation logo-MfN-basisopleiding dnvlogogecertificeerdmediator RvR logo2 rechtspraak  lloys register  CPIO  logo-crkbo