Uw investering

Gezien de sterke overeenkomst qua tijd, opzet en kwaliteit met de basis-opleiding, zult u dat ook herkennen in uw investering van voor deze FamilieMediation opleiding; de kosten bedragen derhalve € 3.500,00,- all-in. (all-in wil zeggen: inclusief literatuur, reader met 350 boeiende bladzijden, catering ( ontbijt, lunch, iner), ogies, drankjes en natuurlijk de kanjers van docenten. Als u daarbij een nieuwe kandidaat aanbrengt voor de basis-opleiding kunt u rekenen op een bemiddelingsvergoeding van € 250,- als dank voor de moeite. Dat wist u al en sommigen mochten dat reeds ervaren.

Deze geaccrediteerde verdiepingsopleiding geeft u recht op het voeren van de beschermde titel "MfN Familie Mediator" met aantekening en mogelijkheid om via De Rechtbank ook op toevoegingsbasis deze mediations uit te voeren en af te handelen. U ontvangt daarbij 49 P.E. studiepunten door de MfN toegekend.

INBEGREPEN:

  • Voortreffelijke en alom geprezen catering met exquise diners, lunches en ontbijt (zie referenties)
  • Logies in alle Veluwse rust op museaal landgoed
  • Studieboek, reader en materiaal, memo-card voor uw opnames, blocnotes en pennen
  • Aantekening "MfN Familie Mediator",
  • Alles Vrij van BTW.

 

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

Basis-Mediationopleiding-button

Familie-Mediationopleiding-button

Mediator-in-Strafzaken-button

Opnamedag-Video-Assessment-button2

mediatorsregister.nl-button2

banner-vlinderkind

 

logo-MfN-familiemediation logo-MfN-basisopleiding dnvlogogecertificeerdmediator RvR logo2 rechtspraak  lloys register  CPIO  logo-crkbo