Mediation nazorgpakket

Tijdens de intakegesprekken worden de eerste indrukken opgedaan. Gedurende uw opleiding worden uw vorderingen gemonitoord. Normaal gesproken bent u na de zeven intensieve opleidings-/trainingsdagen met avondprogramma's gereed, mits er van voldoende inzet en begrip tijdens de opleiding is gebleken en mits de thuisstudie naar behoren is verricht. Om in aanmerking te komen voor de slaaggarantie dient het curriculum met goed gevolg doorlopen te zijn. In geval van niet slagen door b.v. overmacht kunt u, na overleg, nogmaals deelnemen aan de zevendaagse opleiding plus avondprogramma's tegen 50 % van het dan vigerende tarief.

Medhuis 189 Na uw inschrijving in www.mediatorsregister.nl breekt er voor sommigen een spannende tijd aan. Aan vele activiteiten zult u het hoofd moeten bieden teneinde als zelfstandig beroepsbeoefenaar enige bekendheid en omzet te verwerven. (Drukwerk, website, inschrijving Kamer van Koophandel, naamsbescherming, acquisitie, kantoorruimte, etc.). Terwijl u staat te springen om te gaan mediëren want dat was toch de bedoeling. Velen haakten in deze beginfase al af. En dat is zonde. De Mobiele Mediators biedt een oplossing door bepaalde faciliteiten ter beschikking te stellen aan starters, variërend van co-mediation, intervisiebijeenkomsten, een eigen website tot en met een alles omvattend partnership. Door het voeren van Het Credo Keurmerk onderscheidt u zich op het gebied van Kwaliteit, Kennis en Klantgerichtheid.

opleidingen-button

aanmelden

aanvraag-info

opleidingen-button

Basis-Mediationopleiding-button

Familie-Mediationopleiding-button

Mediator-in-Strafzaken-button

Opnamedag-Video-Assessment-button2

mediatorsregister.nl-button2

banner-vlinderkind

 

logo-MfN-familiemediation logo-MfN-basisopleiding dnvlogogecertificeerdmediator RvR logo2 rechtspraak  lloys register  CPIO  logo-crkbo